Firmaprofil

 

Velkommen til Tømrermester Bjørk

SONY DSC

 

Tømrermester Thomas Bjørk Olsen udfører professionelle tømrer- og snedkeropgaver for private, erhverv og offentlige virksomheder inden for alt fra total- og hovedentrepriser til små renovationer og reparationer. Jeg lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen finder frem til den bedste løsning. Ingen opgave er for stor eller for lille, så spørg endelig bare.

Som tømrermester med mange års brance- og erhvervserfaring, blandt andet som partner i Bjørk & Hejlsvig ApS, kombineret med en altid opdateret viden om de nyeste teknikker og værktøjer, kan jeg tilbyde dig høj kvalitetsbevidsthed og sans for detaljer til fornuftige priser, samt optimale betingelser i forbindelse med alt tømrer- og snedkerarbejde. Jeg bygger min virksomhed på godt håndværk, kvalitet og tilfredse kunder.

Kontakt mig og hør mere om muligheder og for uforpligtende tilbud. Du er altid velkommen til at ringe på telefon 27 51 50 48 eller klik her og send mig en mail. Du får fuld tilfredshed, godt håndværk og god kommunikation fra opgavens start til endelige færdiggørelse.