Nybygning, tilbygning og renovering

Tilbygning, nybygning, renovering

Ønsker I mere plads, har planer om en større renovering, eller blot nogle små reparationer?

 

smil_maal

Har I ønske om et nyt køkken, bad, garderobe, eller at skifte de gamle nedslidte døre og vinduer ud med nye? Eventuelt et nyt tag eller en tagrenovering vil være lykken? En karnap, udestue, teresse, en efterisolering eller en renoveret førstesal – eller planer om et helt nyt hus? Måske efter egne tegninger, skabeloner og mål?

Jeg hjælper jer gerne med alt nødvendig rådgivning om det mest hensigtsmæssige valg før arbejdet igangsættes.
 

Flere ældre huse er ikke bygget eller indrettet til nutidens behov. Måske er køkkenet blevet for småt og skal åbnes ind til stuen. Arbejdsværelset deles op, så der bliver plads til børnene. Kælderen renoveres. Eller måske skal der flyttes rundt på værelserne på førstesalen.

Alle disse ting er der mulighed for at rette op på med en tilbygning eller ejendomsrenovering. Så uanset hvilket slags ombygning vi snakker om, så er der altid mange muligheder for boligforbedringer, som man bør tage med i sine beslutninger. Den rigtige løsning kan ud over et bredt smil og et bedre indeklima, samtidigt også spare jer mange penge på energi-budgettet i årerne fremover.

Husk at sætte dig ind i lokalplanen, eventuelle byggetilladelser og bygningsreglementet for din bolig og/eller grundareal. Jeg stiller gerne min ekspertise til rådighed, så I får præcis det hus eller tilbygning, der matcher netop jeres ønsker og behov.
 

Det gode håndværk er mit varemærke. Jeg bygger kun i de bedste materialer og sikrer, at dit projekt bliver nøjagtig, som du har tænkt det. Kontakt mig og hør mere om muligheder og for uforpligtende tilbud. Du er altid velkommen til at ringe på telefon 27 51 50 48 eller klik her og send mig en mail. Du får fuld tilfredshed, godt håndværk og god kommunikation fra opgavens start til endelige færdiggørelse.